top of page

Betere en efficiëntere

dienstverlening

Digitaal Contact Portaal

Online communiceren met uw medewerkers, klanten en partners, dat is wat het digitale contact portaal van SMTX kan bieden. Ons platform stelt u in staat om zeer snel formulieren beschikbaar te stellen voor de door u gekozen doelgroepen. Het verwerken van aanvragen via deze formulieren verloopt via een vooraf ingesteld proces. Hierbij is het mogelijk verregaande automatisering toe te passen.

Het digitale contact portaal bespaart u veel tijd doordat u geen mailbox management hoeft te doen, en belangrijke communicaties met klanten nooit verloren gaan.

Neem contact op met SMTX om te leren hoe ons portaal uw dienstverlening kan verbeteren.

Proces Automatisering

Proces automatisering stelt organisaties in staat bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Het brengt structuur in complexe, onduidelijke of versnipperde processen. Het SMTX Process Management Platform maakt proces automatisering mogelijk en faciliteert uw digitale ambities.

 

Onze technologie stelt de eindgebruiker centraal, niet de achterliggende systemen. Met de SMTX software realiseert u eenvoudig een digitaal loket waar medewerkers alles kunnen bestellen van IT spullen tot loopbaan advies. Voor elk bedrijfsproces kan eenvoudig een oplossing gerealiseerd worden.

 

SMTX Software biedt een ruim portfolio aan integratie mogelijkheden met standaard ondersteuning voor de meest gebruikte back-office systemen.

Service Integratie

Service Portfolio Management

Een service catalogus zou veel meer moeten zijn dan een stoffig document of een lijst van producten die besteld kunnen worden. Een service catalogus moet beschrijven welke diensten worden aangeboden en onder welke voorwaarden, beperkingen en verantwoordelijkheden dat gedaan wordt. En dat is wat de SMTX Business Service Catalogue software levert.

It stelt u in staat om diensten te ontwerpen, beheren en te meten. U koppelt eigenaren eenvoudig aan diensten en maakt hun verantwoordelijk voor de levenscyclus van deze diensten. De SMTX Business Service Catalogue stelt u in staat diensten in een hiërarchie te organiseren en op die manier zwakke schakels of ongewenste afhankelijkheden te herkennen.

De inhoud van de SMTX Business Service Catalogue kan eenvoudig gepubliceerd worden en geautoriseerde gebruikers in staat stellen deze via onze innovatieve sunburst navigatie methode te verkennen.

Process Automation

ITRP - De beste ITSM oplossing in de cloud

IT Service Management oplossing worden al heel wat Jaren gebruikt en vooral in de laatste 5 jaar is een trend ontstaan om de ITSM oplossing te verplaatsen naar de cloud. Inmiddels zijn er de nodige aanbieders, maar veelal zijn het bekende namen die hun oude software aanbieden op een hosted platform.

ITRP verschilt ten opzichte van andere ITSM oplossing op verschillende manieren. ITRP is ontwikkeld als een cloud platform en is voorzien van de allernieuwste beveilingstechnieken. ITRP is ontworpen als ITSM oplossing voor de meest veeleisende IT organisaties, zonder dat daarvoor maatwerk aanpassingen nodig zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is uw service catalogus definiëren en vanaf dat moment bent u in staat uw services middels alle bekende ITIL processen te beheren.

SMTX is trots erop om partner te zijn van ITRP. Wij herkennen in ITRP de filosofie die wij hadden bij het ontwikkelen van onze SMTX Business Service Catalogue. Met ITRP haalt u snel het meeste uit uw IT organisatie.

ONZE KLANTEN

Featured Clients

Klant referenties

Wenst u meer informatie ? 

Neem contact met ons op via telefoon, email of social media.

CONTACT
bottom of page