top of page

SMTX Business Service Catalogue

Als service organisatie wilt u uw activiteiten organiseren middels dienstbeschrijvingen. Het denken in diensten heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele manier, waarbij in componenten en technologie wordt gedacht. Door diensten te definiëren bent u in staat om richting uw klant een duidelijk beeld te geven over TCO (Total Cost of Ownership) en kunt u bepalen of het uitbesteden van een dienst voordelig zou kunnen zijn.

 

De SMTX Business Service Catalogus helpt u bij het opzetten van uw diensten catalogus. U kunt mensen verantwoordelijk maken voor het onderhouden van diensten en u kunt kwaliteits triggers definiëren zodat dienstbeschrijvingen altijd up-to-date blijven. Over de hierarchische assen van de dienstencatalogus kunt u bovendien berekeningen en kwaliteitsanalyses toepassen.

SMTX Process Management Platform

Het SMTX Process Management Platform is een zeer geavanceerde oplossing voor proces automatisering. Ieder bedrijfsproces kan gemodelleerd worden, zonder inhuur van dure programmeurs. U gebruikt dit platform om structuur aan te brengen in aanvragen die medewerkers kunnen doen bij service organisaties. Of de dienst nu geleverd wordt door IT, HR of een external dienstverlener, gebruikers hebben een centrale plek voor alle aanvragen.

Dankzij de ingebouwde workflow functie kunnen aanvragen, waar mogelijk, geautomatiseerd worden. Dit levert grote kostenbesparingen op. Door gebruik te maken van de team functie, komen aanvragen automatisch aan bij de teams die ze moeten verwerken.

ITRP is een IT Service Management applicatie die de zaken net even anders aanpakt. In tegenstelling tot andere ITSM tools waar u maandenlang bezig bent met de inrichting, is ITRP reeds volledig geconfigureerd en bent u binnen een paar weken operationeel met alle ITIL processen. ITRP bevat slimme functies zoals het automatisch herkennen van Problems en het weergeven van een Change Kalender.

Maar de allerbelangrijkste waarde van ITRP zit in het multi-vendor beheer. ITRP is als enige ITSM tool in staat om SLA's end-to-end te meten. Ook indien er in de keten externe dienstverleners actief zijn. Zelfs indien deze hun eigen toolset gebruiken. 

 

Wij nemen u graag mee naar de wereld van ITRP. SMTX is implementatie en technologie partner van ITRP. Neem gerust contact met ons op, om te zien hoe ITRP uw Service Management op een hoger peil kan brengen.

Please reload

MAATWERK OPLOSSINGEN
 

SMTX heeft jaren ervaring met het bouwen van kwalitatief hoogwaardige software op gebied van web applicaties en mobile apps. Wij maken gebruik van standaard componenten en hebben een grote bibliotheek van zelf ontwikkelde componenten. We bouwen maatwerk oplossingen in combinatie met 1 van onze standaard software producten of een stand-alone oplossing op maat. 

 

Neem contact met ons op om te zien of we u kunnen helpen met het bouwen van uw software oplossing. 

Wenst u meer informatie ? 

Neem contact met ons op via telefoon, email of social media.

bottom of page