top of page
De SMTX Groep

SMTX is een vooraanstaande leverancier van Service Management software oplossingen, waarmee we bedrijven over de gehele wereld helpen controle te krijgen over hun Request Fulfillment en Service Portfolio processen. Onze producten zijn ontwikkeld om de meest veeleisende en complexe organisatie structuren te kunnen ondersteunen. SMTX biedt oplossingen met een enorme flexibiliteit, out-of-the-box integratie mogelijkheden met bestaande systemen en een zeer gebruiksvriendelijke user interface. Hiermee biedt SMTX software waarop iedere service organisatie zijn diensten kan presenteren en up-to-date houden. 

SMTX is opgericht in 2007 met als visie het leveren van een standaard software oplossingen op het gebied van IT Service Management. Over de jaren heen hebben we ons vakgebied uitgebreid van IT naar HR en andere dienstverleners. Onze producten suite bevat oplossingen voor alle soorten dienstverleners. 

 

De oprichters van SMTX hebben een jarenlange ervaring in het bouwen van maatwerk oplossingen op het gebied van IT Service Management. Door het bouwen van een standaard product, is deze kennis verwerkt in een platformen die vandaag de dag ongeëvenaard zijn in gebruiksgemak, functies en beheer.

Partnerships

SMTX software wordt verkocht via een partner netwerk. In de regio Benelux nemen we de verkoop en implementatiediensten zelf voor onze rekening.

OVER SMTX

Our Management Team
Dominic De Vilder, CEO

dominic@smt-x.com | Telefoon: +31 43 8526 000

Raymond Crijnen, MD

raymond@smt-x.com | Telefoon: +31 43 8526 000

Dominic heeft meer dan 20 jaar ervaring in software ontwikkeling voor grote internationale ondernemingen. Voorheen heeft Dominic gewerkt bij Alcatel e-Com en A&D Consultancy. Bij A&D Consultancy was Dominic verantwoordelijk voor het ontwerpen en implemeneteren van een service request fulfillment tool bij Honeywell. Gebruik makend van zijn uitgebreide kennis op het gebied van software ontwikkeling en ervaring als ondernemer heeft Dominic SMTX opgericht in 2007. Op dit moment vervult Dominic de rol van Director Professional Services en is verantwoordelijk voor de kwaliteitsstandaarden die SMTX zichzelf stelt.

Raymond is reeds 22 jaar actief op het gebied van IT Service Management. In het verleden heeft Raymond gewerkt bij CMG, Westbury IT Services en Philips. Raymond heeft ervaring in het invullen van ITIL process management rollen en kennis van vele verschillende IT Service Management tools. Door het ontbreken van een degelijk Self Service Catalog platform op de meeste ITSM tools heeft Raymond besloten SMTX te starten en te zorgen voor een platform dat gebruikt kan worden in combinatie met iedere ITSM tool. Op dit moment vervult Raymond de rol van Managing Director en is verantwoordelijk voor marketing, sales en strategisch partnerships.

Tim Appelmans, CTO

tim@smt-x.com | Phone: +31 43 8526 000

Als CTO van SMTX is Tim verantwoordelijk voor het bepalen van de software architectuur en gebruikte technieken. Tim heeft ruime ervaring in het bouwen en managen van .NET ontwikkelingsprojecten. In het verleden heeft Tim gewerkt als developer, architect en team leider. Tim heeft naast .NET uitgebreide Java en database kennis. Voor Tim de term gebruiksvriendelijk is geen buzz word, maar een strategisch doel waar hij en zijn team dagelijks mee bezig zijn.

Team
Wilt u meer weten? Neem contact op!

U kunt ons contacten via het contact formulier, email of social media.

bottom of page